パン屋を手伝っている。
製造は無理なので、とりあえず販売。
常連客らしい中年女から問われる。
「おいしいパンの硬さはどれくらい?」
彼女は買ったパンにクレームを入れてきたが
私の返答によっては再注文しそうな気配。
「じつは私、まだ見習いで詳しくないのですが
柔らかければ良いというわけではないと思います」
なんとなく全粒粉のパンを勧めたい気分。
ただし現在、消化に負担を感じてしまうので
パン食は全面的に敬遠している。
Baker's Help
I am helping a bakery.
Production is impossible, so sell for the time being.
I was questioned by a middle-aged woman
who seemed to be a regular customer.
"How hard is the tasty bread?"
She has put complaints on bought bread,
but it seems likely to reorder by my reply.
"Actually, I am not familiar with apprentices yet,
but I think that it is not good to be soft."
I feel like recommending whole wheat bread somehow.
However, since I feel a burden on digestion now,
I do not shy away from the bakery food.