美人はいたみやすい。
長期保存するため、恋人を漬物にすることにした。
まずは「漬物」でWeb検索。
塩、しょう油、みそ、酢、酒かす、からし、ぬか、・・・・
漬け込み材料色々あれど
彼女にふさわしいのはなんだろう?
しょっぱいのやすっぱいのや
ぬか臭いのはいやだな。
みそ美人というのも、なんだかね。
からし美人、いかにも性格きつそう。
ワイン好きだから、ワインかす?
鼻持ちならなくならないか?
ああ、どうもわからん。
一夜漬けじゃ無理あるな。
もう冷凍にするしかないか。
でも、いくらきれいでも冷たい女じゃ・・・・
ああ、ちくしょう!
悩んでるうちに腐っちまった。
やっぱ無理だったか。
やれやれ。
美人の保存はむずかしい。
元「koebu」シュゲンさんがアレンジして熱演!
Beautiful Pickles
Beautiful women are easily damaged.
I decided to pickle my lover for long-term storage.
First of all, I searched the web for "pickles."
Salt, soy sauce, miso, vinegar, lees, mustard,
rice bran, etc.
There are various pickling ingredients,
but what is suitable for her?
I don't like the salty and sour taste
and the smell of bran.
I don't like miso beauty.
The mustard beauty seems to have a strict personality.
She loves wine, so is it a wine dreg?
Will she be foul-smelling?
Oh, I don't know.
It's impossible to pickle it overnight.
Is there no choice but to freeze it?
But no matter how beautiful or cold a woman is...
Oh, what a hell!
While I was worried, she rotted.
Was that impossible after all?
I'm tired.
It is difficult to preserve a beautiful woman.